Amix carniLine alc with taurine & vitamin B6 (120 kapsula)

2.690,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Amix carniLine alc with taurine & vitamin B6 (120 kapsula)

- 1.000mg Acetil L-Karnitina po dozi
- Taurin kao dodatni izvor energije
- Vitamin B6 za podršku metabolizmu

CarniLine® ALC je specijalna kombinacija visoko kvalitetnog Acetil L-Karnitina, taurina i vitamina B6. Proizvod je prvenstveno namenjen kao podrška postupku sagorevanja masti, ali su njegovi efekti mnogo širi. Pozitvno dejstvo se ogleda i na polju proizvodnje energije, podržavanju mentalnih funkcija, održavanju zdravlja srčanog mišića, u borbi sa bolestima kao što su Alchajmerova i Parkinsonova, a posebno kod muškaraca u borbi protiv steriliteta.

Jedna doza (2 kapsule) sadrži:

Acetil L-Karnitin

1000 mg

Taurin

500 mg

Vitamin B6

10 mg (714%NRV)

Sastojci: Acetil-L-karnitin, taurin, želatinska kapsula (napravljena od čistog želatina, vode, boje: titanijum-dioksid), sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat, silicijum-dioksid; piridoksin hidrohlorid (vitamin B6).

Način upotrebe: Uzimati 1-2 kapsule 30-40 minuta pre treninga. Danima bez treninga uzimati 1-2 kapsule ujutru, ma prazan stomak.

Upozorenje: Ne preporučuje mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

Alergen info: proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, gluten, orašaste plodove i ljuskare.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Proizvođač: Amix

Zemlja uvoza: Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad