PS3 Far Cry 3

3.350,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PS3 Far Cry 3


Proizvođač: Ubisoft

Datum izlaska: 01.01.2000.

 

Far Cry 3 je otvoreni svetski pucač, postavljen na ostrvu za razliku od bilo kog drugog. Mesto gde su naoružani vojni ludaci u robovima. Tamo gde se sklanjaju stranci za otkup. I dok se uključite u očajničku potragu da spasite svoje prijatelje, shvatite da je jedini način da pobegne od ove tame ... je da ga zagrli.

Ključne funkcije igre

Napravite svoju FPS avanturu. Prilagodite svoje oružje, svoje veštine i vaš pristup svakoj misiji, bez obzira da li favorizujete intenzivnu akciju pištolja, prikrivene krupne streljane ili snajper dugog dometa.

Ostrvo opasnosti i otkrića
Istražite raznoliko ostrvo igralište, od planinskih padina i močvara do belih pešÄanih plaža. Otkrijte relikvije, lovite egzotične životinje, igrajte mini igre i brzo putujte zemljom, morem ili vazduhom. Borite se kroz gradove otoka, hramove, rečne luke i još mnogo toga!

Otkrij memorijalnu priču i ludu čast karaktera
Sretni se sa angažovanim i uznemirenim glumačkim likovima dok se usredsredite na mračnu stranu čovečanstva, koju je napisao dobitnik nagrade Vriters Guild.

Igraj se sa prijateljima u punoj kampanji za kampanju.
Igrajte na mreži ili podelite ekran i učestvujte u kampanji sa četiri igrača koji vas osporavaju da budete najbolji i da radite zajedno da biste prevladali. Doživite ostrvo kroz oči izbačene posade u svojoj potrazi za preživljavanjem protiv šansi.

Različita vrsta multiplaiera
Inovativna multiplaier nagrada i timska igra. Da bi se izjednačili, igrači se moraju podupirati jedni drugima ubrzavajući se bojkotom, oživljavajući timske kolege i pozivanjem u oružje za podršku. Nakon svakog meča, igrači imaju izbor da kažnjavaju ili pokazuju milost njihovim neprijateljima na zabavnim i iskrivljenim načinima, koreografiranim interaktivnim kaskadama.

Koristite Map Editor da biste kreirali i pristupili novom sadržaju.
Moćan i jednostavan za korištenje Far Cry Map Editor se vratio, sa novim i poboljšanim funkcijama. Zajednica mapara obezbeÄ‘uje konstantan tok potpuno novog sadržaja sa najboljim pokazateljem koji će uživati celi svet. Koristeći uključene alate, takoÄ‘e možete napraviti neverovatne mape, brzo i lako.

Rezanje grafike i igranja
Far Cry 3 razvijaju dizajneri svetske klase koji su vam doneli takve kritične naslove kao Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood i Vorld in Conflict.