PS3 Ultimate Action Pack - (Just cause 2 + Sleeping Dogs + Tomb Raider)

3.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PS3 Ultimate Action Pack - (Just cause 2 + Sleeping Dogs + Tomb Raider)


Proizvođač: Square Enix

Datum izlaska: 01.01.2000.

 

The Ultimate Action Triple Pack sadrži sledeće igre:

TOMB RAIDER - Nakon brutalne oluje uništava čamac na kome je putovala, preplašena mlada žena ostane isprana na obali na nepoznatoj plaži. Sama, ali ne  ona ima samo jedan cilj, da preživi. Ovde počinje prva avantura za mladu i neiskusnu Laru Croft u pričama koja prikazuje putovanje obične žene koja saznaje koliko daleko ona mora ići da bi ostala živa.

Spavanje pasa - Spavajući psi potkopavaju igrače u ulogu tajnog policajca Vey Shena, zaduženog za skidanje jedne od najcenjenijih kriminalnih organizacija na svetu iz unutrašnjosti ... trijade u Hong Kongu. Kako igrači istražuju užurbano i preovlađujuće ostrvo u Hong Kongu, kroz strane ulice i trgove ulica, neverovatna priča se odvija od lojalnosti i izdaje, gde Vey počinje da ispituje svoje sopstvene motive dok je usisan u dublje nego što je ikada mogao zamisliti.

JUST CAUSE 2 - Na ostrvu Panau, rivalske bande vode na ulicama dok bezobzirni diktator Babi Panay vrši sistem ugnjetavanja i korupcije protiv svog naroda. Negde na ostrvu, vaš prijatelj i mentor Tom Sheldon nestao je tajno i milionima u Agenciji. Kao Rico Rodriguez, najopasnije oružje Agencije, morate se infiltrirati na ostrvo i locirati Sheldon, postavljajući nasilni lanac događaja koji će postaviti plamen Panau.