PC World of WarCraft 5.0 - WoW & Burning Crusade & Lich King & Cataclysm & MoP & WoD

2.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 PC World of WarCraft 5.0 - WoW & Burning Crusade & Lich King & Cataclysm & MoP & WoD

Proizvođač: Blizzard

Datum izlaska: 01.01.2000.

Postoji heroj u svakome. Heroj koji žudi za epskim avanturama. Za velikim dostignućima. Heroj koji se smeje neprijatelju u lice i juriša bez straha. Ovaj heroj živi za hrabrost i pronalazi saveznike u istomišljenicima koji čine mogućim stvari za koje niko ne bi mislio da su moguće i onda zajedno savladavaju izazove pred njima. Ukoračite u svet Warcraft-a i povežite se sa milionima heroja moćnih poput vas.

Otkrijte kontinuiranu priču Warcraft-a u toku hiljada quest-ova. Suočite se sa moćnim zmajem Blackrock Spire-a, pročistite Nemrtve iz nadirućih hramova Stratholme-a i još mnogo, mnogo više.

Istražite šiljate i snežne vrhove, brojne planinske tvrđave i okrutne vetrovite kanjone. Gledajte cepeline kako preleću preko uzavrelih bojišta i borite se u epskim opsadama. Mnoštvo legendarnih iskustava čeka na vas. Iskusite online svet mitova, magije i beskrajne avanture. Šta čekate? Probudite svog unutrašnjeg heroja. Uđite u svet Warcraft-a.

- Igrajte solo ili se pridružite drugim herojima dok se probijate kroz široki pejzaž sveta u ratu.

- Tim Blizzard Entertainment-a konstantno stvara nove avanture za doživeti, zemlje za istražiti i čudovišta za uništiti. Epska potraga se nikad ne završava.

- Istražite proširivu okolinu koja je, jednom rečju- legendarna. Grafika teče glatko tako da možete slobodno uživati u avanturi bez bespotrebnog čekanja.

- Uredite izgled svog lika, njegove talente i opremu i tako stvorite samo vašeg jedinstvenog heroja u svetu Azeroth-a. Dizajnirajte tunike svog udruženja i proširite svoju slavu - ili ozloglašenost.

World of WarCraft Battlechest 5.0 sadrži:
- World of Warcraft
- World of Warcraft - The Burning Crusade
- World of Warcraft - The Wrath of the Lich King
- World of Warcraft - Cataclysm
- World of Warcraft - Mists of Pandaria
- World of Warcraft - Warlords of Draenor
- 30 Days Game Time

Posle prvog meseca se plaća mesečna pretplata putem prepaid kartica.

Uvoznik:GameS

Zemlja porekla:Amerika