Muscle Pharm creatine u prahu (300g)

2.380,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Muscle Pharm creatine u prahu (300g)

- Dodatak ishrani pogodan za odrasle sportiste koji se bave intenzivnom fizičkom aktivnošću
- 5 g kreatin monohidrata po dozi
- Za veću snagu i izdržljivost
- Za povećanje obima mišića
- 60 porcija

Kreatin monohidrat je jedan od najpopularnijih i najdelotvornijih suplemenata među sportistima. To svakako nije bez razloga. Naime, brojna istraživanja su dokazala kako suplementacija kreatinom uspešno povećava snagu i pomaže povećanje mišićne mase.

Za one koji žele da znaju više o njegovom dejstvu - organizam tokom sinteze ATP (adenozin tri fosfat) koristi kreatin monohidrat. Kreatin ima važnu ulogu u procesu kontrakcije mišića. ATP daje energiju tako što se jedan od molekula fosfata odvaja i tako se stvara jedan drugi spoj i to ADP (adenozin di fosfat). Nažalost u mišićnim tkivima se nalazi samo mala količina ATP-a. Kreatin predaje svoje molekule fosfata ADP-u, te se ponovo stvara ATP, što muskulatura može opet da koristi prilikom kontrakcija. Ukoliko se više kreatina nađe u mišićima time će se stvarati veća količina ATP-a. Ovako se obezbeđuje da mišići pruže maksimalni učinak. Kreatin pomaže i regeneraciju mišića.

Nutritivne informacije:

Nutritivna vrednost

Po porciji (5 g)

Na 100 g

Energija

0 kJ/0 kcal

0 kJ/0 kcal

Proteini

0 g

0 g

Masti

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

0 g

0 g

Sastojci:

Sadržaj aktivnog sastojka

Po porciji (5 g)

Na 100g

Kreatin monohidrat

5 g*

100 g

*= Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Doziranje i način upotrebe: sadržaj 1 dozirne merice (5 g) proizvoda pomešati sa 2-2,5 dl hladne vode. Tokom suplementacije uzimati veću količinu vode u toku dana.

Upozorenje: osobe sa oštećenom funkcijom bubrega ne treba da uzimaju kreatin. Trudnice, dojilje, osobe na terapiji lekovima, kao i osobe koje planiraju da idu na operaciju, treba da konsultuju lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina. Ne koristiti ukoliko postoji alergija na neki od navedenih alergena. Konsultujte lekara pre upotrebe ukoliko koristite bilo koji lek na recept. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija, odmah prekinuti uzimanje proizvoda i konsultovati lekara. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza.

Alergeni: Proizvod može sadržati tragove mleka, soje, jaja, ljuskara, ribe, jezgrastog voća i kikirikija.

Uslovi čuvanja i skladištenja: čuvati na suvom i hladnom mestu zaštićeno od svetlosti na temperaturi ispod 25°C, van domašaja dece! Ne koristiti ako je originalno pakovanje oštećeno.

Napomena: dodaci ishrani ne predstavljaju zamenu za raznovrsnu ishranu.

Proizvođač: Muscle Pharm

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad