You2Toys dark lotus masažer, YOU2T00347

2.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

You2Toys dark lotus masažer, YOU2T00347


Intimni masažeri za razliku od vibratora namenjeni su isključivo spoljašnjoj masaži i stimulaciji. Najbolji primer intimnog masažera je klitoralni masažer tj. masažer namenjen klitoralnoj stimulaciji, iako su klitoralni masažeri najpopularnija vrsta intimnog masažera, postoje i razne druge vrste intimnih masažera. Intimni masažeri obicčo imaju vibraciju tzv. vibro-masažeri, ali i ne moraju. 

 

Intimni masažeri su odlični za predigru i mnogi su namenjeni da se lako stave oko prsta ili na prst i dodaju dodatnu stimulaciju prilikom predigre ili čak solo "igre prstićima".
Strap-on intimni masažeri su namenjeni da se nose kao gaćice i poznate su i kao gaćice sa vibracijom. Gaćice sa vibracijom su dizajnirane da prilikom nošenja stimulišu klitoris, a neki imaju čak i mini penis koji istovremeno stimuliše i vaginu.
 
Karakteristike:
 
Dark Lotus multifunkcionalni masažer može da se koristi na više načina, kao masažer bilo gde na telu ili kao masažer za muškarce. Ima 10 funkcija vibracije koje se biraju pomoću daljinskog koji je spojen kablom.
Dužina: 11,5cm. Koristi 3AAA baterije.