Satibo kapsule, malo pakovanje (2 kapsule), 1236

900,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Satibo kapsule, malo pakovanje (2 kapsule), 1236

Preparati za potenciju su razne kapsule, kreme, gelovi koji utiču na Vas dajući Vam jaču erekciju, veću izdržljivost i produženje odnosa.
Postoje različiti načini upotrebe preparata za potenciju u obliku tablete, od par sati pred odnos do terapijskog načina uzimanja. Postoje mnoge vrste prirodnih varijanti kapsula koje daju jaču potenciju i bolje opšte zdravlje penisa, zbog potpuno prirodnih sastojka ove preparate možete kupiti bez doktorskog recepta, dok npr. Viagru možete samo dobiti u bolje snabdevenim apotekama sa receptom od Vašeg doktora. Mnogi koji su probali Viagru i druge prirodne alternative, kažu da im više odgovaraju prirodne alternative jer ostaju u potpunoj kontroli nad svojom erekcijom i više uživaju u sexu.
Kreme se obično mažu po telu penisa i povećavaju cirkulaciju, tj. prokrvljenost, samim tim penis je tvrđi i dobijate jaču potenciju.
Postoje isto razni gelovi koji se uzimaju oralno ili se kao kreme mažu po telu penisa.

 Karakteristike:

Satibo kapsule No.1 prirodni preparat za potenciju i produženje odnosa. Satibo kapsule su dijetski suplement koji se uzima pred odnos i pruža Vam izuzetno jaku potenciju i produženje odnosa, bez efekata farmaceutskih proizvoda.
Uzima se jedna kapsula 45 minuta pred odnos, ali svim mlađima ili osobama koje prvi put probaju proizvod preporučujemo pola kapsule, radi umerenijeg efekta.
Pakovanje sadrži 2 kapsule.

Proizvođač: Shangui Fuyuan Food Co Ltd.

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Amor Lux d.o.o., Beograd