POWER STUD crni vibrator, 518029

2.900,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

POWER STUD crni vibrator, 518029


 

Plastični vibratori su napravljeni od ABS plastike ili vinila, ali i od PVC-a, koji su bezbedni za intimnu upotrebu. Oni su jednostavni, jer ih odlikuje materijal od koga su napravljeni. Njih odlikuje činjenica da su tvrdi, nesavitljivi, ali zato znatno lakši za upotrebu i održavanje. Većina plastičnih vibratora poseduje podesivu vibraciju, tako da Vam mogu pružiti i dalje izuzetnu stimulaciju. Dakle, vibratori, vibratori u boji kože, crni, roze, analni i slično su samo jedan deo proizvoda koji će Vam omogućiti da uživate u intezivnoj stimulaciji i jakim orgazmima, kakve nikada niste doživeli. Takođe, omogućiće Vam da budete zadovoljni sobom, jer će pokrenuti čitavu lavinu dobrih vibracija i pozitivnih impulsa u Vašem telu.

 

Plastični vibratori su zastupljeni i traženi i na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina delimično prirodan izgled, a pre svega pristupačna cena. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su od ABS plastike ili vinila i prate cenu proizvoda.


POWER STUD crni vibrator je vibrator od tvrđeg PVC materijala, gotovo nestvarnog izgleda za Vaše dvostruko zadovoljstvo. Kao što se i vidi sa fotografije namenjen je za dvostruki odnos (vaginalno-analni). Naravno, ovaj model ima i vibraciju, koja je tu da pomogne u stimulaciji i koja se napaja iz dve AA baterije 1.5 V. Dimenzije su: 14 cm x 4.5 cm i 9 cm x 2.5 cm. Vibrator je 100% vodootporan.