PC Fifa 15

2.050,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PC Fifa 15

 

Proizvođač: EA

Datum izlaska: 25.09.2014.

 

Novo izdanje simulacije najvažnije sporedne stvari na svetu je konačno u prodaji za sve aktuelne sisteme. Unapređena grafika i fizika, 'televizijski' doživljaj tokom igranja, novi potezi i mnoga unapređenja očekuju vas u FIFA 15. Sadrži FIFA Ultimate Team (FUT) mode.

 

 

Prvi utisci igrača su fenomenalni – više njih potvrdio je da se ove godine oseća mnogo veća razlika između samih igrača kao i načina na koji igraju timovi a pominje se i mnogo sitnih detalja, poput degradacije travnate podloge, apsolutno fenomenalne atmosfere na stadionima kao i činjenice da se navijači čak različito oblače u različitim vremenskim prilikama.

Na raspolaganju imate čak osam timova, sve podržane delove dana za igru i sve atmosferske prilike. Naravno, možete da proverite i sve nivoe težine, odnosno kako se AI ponaša njihovom promenom. Na prvu loptu (pun intended), FIFA 15 se ne razlikuje mnogo od prošlogodišnjeg izdanja. Ipak, promene su tu, ali su suptilne i implementirane na kritičnim mestima. Naglasak je opet na fizikusu – direktnim duelima igrača koji se sada još žešće kleše u one to one obračunima i uopšte se neće libiti gurkanja, pa čak i povlačenja za dres. Dosta se radilo na okretnosti igrača pri malim brzinama, što je rezultovalo lakšom kontrolom na skučenom prostoru i jednostavnijem izvođenju driblinga. AI preteruje u tome i često zna dugo da drži loptu u nogama jednog igrača, kružeći oko šesnaesterca kao soko oko plena. Golmani su najbolji do sada i kupe priličan broj lopti, čak će i neke zicer situacije uspeti da preokrenu u svoju korist. Kretnje/parade su im pojačane sa 50 novih animacija i to se odmah vidi.

 

FIFA 15 donosi nešto što se zove „organsko ponašanje” ekipe. U Ultimate Team sekciji imaćete priliku da vidite kako se builduje „hemija” u timu koja ne zavisi samo od toga da li pojedini igrači zauzimaju svoje prirodne pozicije u formaciji, već i da li su na pravim mestima igrači iste nacionalnosti, saigrači iz kluba i slično. Uz pomoć raznobojnih tačkica i linija, igra vam ukazuje na potencijalne probleme u timu i kritične pozicije. Međutim, tokom svakodnevnog igranja primećuje se „disanje” igrača u odnosu na dešavanja na terenu. Promašaji, oštri startovi protivnika, greške prilikom dodavanja i slično mogu i te kako da utiču na samopouzdanje igrača koji postaju neodlučniji, tromiji, pa čak i pomalo nevešti. S druge strane, dobra igra im boostuje samopouzdanje i uništava protivnika na psihičkom planu.

FIFA 15 donosi i Premijer ligu u punom sastavu, sa svim timovima, stadionima i prepoznatljivim načinom vršenja prenosa i komentarisanja. Nešto od toga vidi se i u demou, gde su ubačene kratke analize i komentari u situacijama kada je lopta van igre. Imaćete prilike da vidite neke šanse i golove uz stručan komentar. Navijanje više nije centralizovano već ide ka regijama i klubovima. Nove pesme, novi transparenti, novi načini navijanja, zavisiće od

 

Recommended Specifications:


OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit
CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0

 

Minimum Required Specifications:


OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0