PSV Spy Hunter

2.690,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PSV Spy Hunter

 

Proizvođač: WB Games

Datum izlaska: 12.10.2012.

 

Kompanija „Aspyr Media”, najplodniji izdavač prerađenih igara za Macintosh računare, na PC tržištu debituje igrom Spy Hunter. Radi se o rimejku istoimene igre iz 1983. godine‚ akcionoj vožnji čiji je protagonista superšpijun bondovskog profila koji u svom višenamenskom superautomobilu seje strah među agentima zlikovačke organizacije NOSTRA.

Igra se sastoji od četrnaest misija čiji karakter varira od čisto pucačkih okršaja sa do zuba naoružanom bandom terorista, do obezbeđivanja pratnje nezaštićenim vozilima. Pored primarnih zadataka, čije ispunjenje čini uslov za prelazak na narednu misiju, postoje i sekundarni zadaci koji služe za sakupljanje poena i poboljšanje karakteristika vozila. Budući da ne postoji mogućnost snimanja pozicije tokom igranja, svi zadaci u okviru jedne misije moraju se završiti „u cugu”, zbog čega će igrači morati da ponavljaju teže nivoe i po nekoliko puta.

Spy Hunter je i izuzetno dinamična i najvećim delom zabavna akcija, koju krasi sjajan osećaj brzine i bogatstvo raznovrsnog naoružanja što se koristi za eliminisanje protivnika na drumu, na način kako to čini 007 za volanom prototipova genijalnog Kjua: tu su dimne zavese, uljane bare, automatsko oružje montirano na prednjim i zadnjim branicima, ali i potentnije savremeno naoružanje u vidu projektila s toplotnim navođenjem, bacača plamena i elektromagnetskih pulsnih topova. Interceptor je amfibijsko vozilo koje se lako pretvara u motorni čamac; kada se nađe pod žestokom vatrom i pretrpi veća oštećenja, spoljašnji oklop vozila otpada, oslobađajući vozača na motociklu, odnosno vodenom skuteru.