PSV ModNation Racers: RT VITA

2.250,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PSV ModNation Racers: RT VITA


Proizvođač: Sony - SOE

Datum izlaska: 01.01.2000.

 

ModnNation Racers: Road Trip gradi se na već čvrstim gaming serijama. Naš bivši MNR vozač Tag vraća se na novu trkačku karijeru koju čine 5 tura, i 1 bonus turneje, koja nam daje 35 novih pesama. Svako pleme ima jedinstvene izazove koji, kada bude završen, otključava novi sadržaj koji se čuvaju za kasniju upotrebu u stanici Creation. Tu su i collectible tokeni razbacani među mnogim stazama. Jednom prikupljeni, ovi tokeni mogu tada biti potrošei u Token Shop za više sadržaja. Za one koji ne žele da preuzmu vremena da igraju preko karijere kako bi otključavali sve stavke, mogu kupiti za otključavanje taster na PSN za $ 5.99, ali gde je zabava u tome?

 

Kada imate dovoljno stavki za rad, vreme je da idite na stanicu Creation. Ovde možete kreirati novu Racer (MODS), koju nazivaju novom kartom, ili novom numerom. Takođe možete uređivati postojeće stavke.

Track Studio na PS Vita donosi sa sobom neke potpuno nove, veoma intuitivne alate, koji nikada nisu moguće na drugim MNR izdanjima. Prilikom kreiranja novog numeru, vi se birate opcije bilo da vozite i stvorite novi izgled, ili skrenete prstom. Crtanje prstom je, daleko, najlakši i najviše genijalan metod.

Kada ga napravite, onda možete da popunite svoj trag gde god želite, a možete da menjajate pesmu na različite načine. Možete povećati i smanjiti zapis sa ekranom osetljivim na dodir. Ako ste pinch numeru postavili, jedan prst na prednjoj strani Vita, a jedan na poleđini Vita, možete imati slajd delove staze oko. Možete menjati teren koji Vas okružuje, zapis sa ekranom osetljivim na dodir kao dobro. Rekvizitima je lako manipulisati sa ekranom osetljivim na dodir. Kada ste u režimu za uređivanje, možete ih približite i premestite kad god želite.