PS4 Middle Earth - Shadow Of Mordor

2.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

PS4 Middle Earth - Shadow Of Mordor

Proizvođač: WB Games

Datum izlaska: 03.10.2014.

 

Tolkienov svijet je očarao mnoge ljubitelje RPG-a diljem svijeta, i kako stvari stoje, ovo će biti jedna od najboljih igara napravljenih u tom svijetu. Priča igre se smješta između radnji opisanih u Hobbitu i Gospodaru prstenova - See more at: http://gamerock.hr/middle-earth-shadow-of-mordor-pc-igra#sthash.aQtOvgyc.dpuf

 

Jedna od najinovativnijih funkcija u dolazećem akciono-avanturističkom naslovu jeste Nemesis sistem, koji prati igračevu interakciju sa različitim bitnim likovima iz Sauronove armije i na osnovu toga oblikuje avanturu, baziranu na igračevim odlukama. Na ovaj način igra nudi različito iskustvo svaki put kada uđete u njen otvoreni svet. Middle-earth: Shadow of Mordor će za PC, Xbox One i PlayStation 4 biti lansiran 30. septembra u Severnoj Americi, odnosno 3. oktobra u Evropi. Xbox 360 i PlayStation 3 verzije igre stižu 18. i 21. novembra.

Tolkienov svet je očarao mnoge ljubitelje RPG-a delom sveta, i kako stvari stoje, ovo će biti jedna od najboljih igara napravljenih u tom svetu. Priča igre se smešta između radnji opisanih u Hobbitu i Gospodaru prstenova. Igra je „open world“ i pored glavne priče nudiće pregršt dodatnih misija.

 

Uvoznik:GameS

Zemlja porekla:Amerika