PC Batman Arkham City - Collector's Edition

4.300,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PC Batman Arkham City - Collector's Edition


 

Proizvođač: -

 

Nakon Džokerove pobune u Arkhamovom asilumu, Betmen ima novog misterioznog neprijatelja koji zna njegov identitet! U jednoj noći, Betmen mora da se sukobi sa svojim najvećim protivnicima i da zaštiti Gotam od potpunog uništenja!

U paketu stiže: Igra, Figura, Sountrack, Art book, Kod za otvaranje mape, 6 Skinova u igrici.

 

Velika moć podrazumeva veliku odgovornost... Bićemo toliko slobodni da Marvelovu krilaticu odlepimo sa Spajdermena i prišijemo je najpoznatijem DC superheroju, tačnije drugoj igri sa Tamnim vitezom u naslovnoj ulozi. Kada se prihvatila rada na nastavku Batman: Arkham Asylum, bivšoj najboljoj igri baziranoj na strip junaku ikada, momčad iz Rocksteady Studiosa verovatno je kolektivno osećala stomačne trnce i nervozu. Kako nadmašiti Arkham Asylum, kako augbetmenovati Betmena, kako ne razočarati fanove stripova, filmova, akcionih figurica, Šeldona i druge frikove koji sada očekuju nešto bolje od najboljeg? Prag kvaliteta je, činilo se, prva igra postavila previsoko da bi smrtni ljudi mogli da umešaju njen dostojni nastavak.

Nemoguća misija je uspela, a Batman: Arkham City je lakonski, gotovo efortlessly bolji od Arkham Asyluma na svakom planu koji je relevantan za ocenjivanje. Igra je lepša, veća, ima odličnu priču (po merilima stripa), prebogata je obaveznim i opcionim sadržajima, nelinearna... Da nema problema sa DirectX 11, bila bi iritirajuće savršena.

 Uvoznik:GameS

Zemlja porekla:Amerika