ULTRA 7 G-SPOT vibrator, 7324

2.500,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

ULTRA 7 G-SPOT vibrator, 7324


 

G-Spot vibratori, tj. vibratori za G-tačku su vibratori koji su specijalno dizajnirani da pruže intenzivnu stimulaciju G-tačke. Vibratori za G-tačku obično imaju jednostavno zakrivljenje sa kojim možete lako naći Vasu G-tačku i preneti intenzivnu stimulaciju i vibraciju na milione nervnih završetaka koji se tu nalaze.

Pored standardnog zakrivljena vibratora za G-tačku, glava vibratora je obično šira i oblikovana da celom površinom može da dodirne G-tačku, neki modeli su specijalno dizajnirani da pored stimulacije G-tačke pruže i određeni nivo stimulacije klitorisa.
 
G-Spot modeli vibratora su izuzetno zastupljeni i traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan i zakrivljen izgled. Veličine i boje su im raznovrsne, pa je na Vama da odaberete onaj koji će Vam najviše odgovarati. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.
 
ULTRA 7 G-SPOT vibrator je jedan od modela koji svakako već na prvi pogled asocira čemu je namenjen. On je zakrivljen baš kako treba i namenjen stimulaciji G tačke. I sama vibracija se nalazi na prednjem delu, pa je i ovaj efekat dodatno pojačan. Nudi izbor od sedam modova vibracije, koja varira od izbora brzine pa do izbora pulsne vibracije. Materijal je veoma prijatan i površina je glatka, tako da nema ništa što bi ometalo i odvlačilo pažnju. Za rad koristi dve AAA baterije od 1.5 V. Sve je tu i zato probudite Vašu G tačku.