Memoris sportska torba (M1003)

4.300,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Memoris sportska torba (M1003)

Memoris torbe izrađene su od najkvalitetnijih materijala, a kod izrade je posvećena posebna pažnja na delove koji su najosetljiviji i koji trpe najveći pritisak tokom upotrebe. Na tim najopterećenijim delovima ugrađena su posebna metalna ili tekstilna ojačanja. Sve torbe na kaiševima za nošenje torbe u ruci ili preko ramena imaju specijalne mekane jastučiće, da
bi se izbeglo žuljanje prilikom korišćenja. Rajsferšlus je izuzetnog kvaliteta, a glava rajsferšlusa je posebni gumeni i mekani umetak za prste, na kome je logo brenda. Ovaj poseban detalj predstavlja zaštitni znak Memoris torbi i pruža Vam maksimalnu udobnost prilikom otvaranja i zatvaranja torbe.Svaka Memoris torba prošla je test izdržljivosti – 72 časa bila je pod maksimalnim opterećenjem. Ovo testiranje pokazalo je maksimalne rezultate, a torbe se nisu oštetile. U praksi niko ne koristi neprekidno torbu 72 časa, ali ta dužina testiranja zamenjuje druge realne situacije iz života torbe - kao što su bacanje, gaženje, gađanje ili čak tuča torbama. Sve torbe su napravljene u fabrici čija je  osnovna delatnost izrada profesionalne planinarske opreme, a kod njih greška u izradi, kao kod proivodnje padobrana, ne sme postojati.

Odaberite torbu u zavisnosti od namene, opustite se i budite sigurni da Vas Memoris neće izneveriti!

Memoris sportska torba izrađena je od izuzetno kvalitetnog i izdržljivog materijala za putovanja. Dostupna je u dve kombinacije boja teget i siva. Svi kaiševi na Memoris sportskoj torbi su posebno ojačani na delovima koji trpe najviše opterećenja. Na kaiševima za nošenje nalaze se metalni delovi, a na delu koji služi za nošenje preko ramena nalazi se specijalni mekani jastučići. Korišćenje naše sportske torbe će Vam u svakom trenutku biti komforno i praktično. Svi rajsferšlusi na Memoris sportskoj torbi imaju posebno mekane vođice za lagano i udobno korišćenje. Torba ima posebno pregrađeni deo, koji može da se sklopi ukoliko se ne koristi. Uobičajena namena tog dela je za obuću, ali ukoliko ovu torbu ne koriste sportisti već porodični ljudi, onda taj deo može da se koristi i za peglane stvari. Iako je ovo sportska torba, može se koristiti i za putovanja. Ovo je bitno jer zbog dugotrajnosti znači da torbu možete da koristite i po završetku sportske karijere.

Legenda: 1. Unutrašnjost torbe, 2. Ručka, 3. Jastuk obložen sunđerom,
4. Pregrada za obuću/peglane stvari, 5. Rajfešlus sa gumenim vođicama,
6. Metalni deo na kaišu.

Veličina: 50x35x50 cm

Brend: Memoris

Zemlja porekla: Srbija

Proizvođač: Monopol d.o.o., Niš