CRYSTAL COX analno vaginalni vibrator, 520475

1.900,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

CRYSTAL COX analno vaginalni vibrator, 520475

 

 

 

Rotirajući vibrator ili bolje poznati kao zeka vibratori (Rabbit vibrators) su oni modeli koji imaju rotaciono telo i dodatak sa strane za stimulaciju klitorisa.

Rotirajući vibratori su se proslavili u Američkoj seriji "Sex i Grad" gde je prikazan zeka model rotirajućeg vibratora.
Ovi masažeri se klasifikuju po obliku dodatka za klitoralnu stimulaciju, npr. zeka rotirajući vibrator ima dodatak za klitoris u obliku zeca. Pored zeke, postoje mnoge druge vrste ovih vibratora, kao što su : dabar, pingvin, leptir, slon, delfin ....
Rotirajući vibrator ili rotacioni vibrator prilikom korišćenja uz pomoć rotacije intenzivno stimuliše G-tačku, i celu vaginu, dok dodatak za stimulaciju klitorisa istovremeno stimuliše klitoris. Rotirajući vibratori će Vam pružiti zadovoljstvo višestrukih orgazma. Većina je napravljena od silikona.
 
Rotacioni vibratori su dosta zastupljeni i traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled i kvalitet materijala. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala i oblici su različiti i prate cenu proizvoda.

 

CRYSTAL COX analno vaginalni vibrator je veoma neobičan model realnih dimenzija. Za razliku od konkurencije, ovaj model ima realnu veličinu dela za stimulaciju vagine. Što se tiče dela za stimulaciju analnog otvora on je u obliku kuglica i dužine 10 cm. Ceo vibrator je izrađen od prijatno mekog tzv. Jelly materijala, koji je najsličniji silikonu, a sve u paketu sa dobrom i podesivom vibracijom. Za rad koristi dve standardne AA baterije od 1.5 V. Ovaj artikl možete poručiti samo kod nas po ovoj izuzetno pristupačnoj ceni. Idealan je i kao poklon, ukoliko ne želite da ga imate za sebe. Za sva dodatna pitanja budite slobodni, pa nas kontaktirajte.