TABOO ženski parfem sa svojstvima afrodizijaka, 800094

1.900,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

 

TABOO ženski parfem sa svojstvima afrodizijaka, 800094


TABOO ženskim parfemom sa svojstvima afrodizijaka dominira cvetni buket sandalovine i ilan-ilang cveta. I jedan i drugi sastojak su poznati po svojim afrodizijačkim svojstvima. Drvo sandalovine raste na Dalekom istoku, tačnije u Indiji, iz čije kore se dobija eterično ulje. Ono se vekovima koristilo za podsticanje seksualne energije u telu. Takođe i ilang-ilang raste u Indoneziji, a destilacijom svežeg cveta, dobija se ulje koje se generacijama koristi za aroma terapiju i podsticaj seksualne želje. Kombinacijom ovih biljaka dobijen je TABOO, prefinjeni miris francuskog proizvođača "Ruf".

 

INDIKACIJE:
Smanjena emotivna i seksualna privlačnost prema suprotnom polu i manjak samopouzdanja.

DOZIRANJE:
Preporučena upotreba TABOO ženskog parfema sa svojstvima afrodizijaka je 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj upotreba u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se preporučuje kontinuirana upotreba TABOO ženskog parfema sa svojstvima afrodizijaka najmanje tri meseca.

 

NEŽELJENA DEJSTVA:
TABOO ženski parfem sa svojstvima afrodizijaka je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE:
Zapremina jedne bočice je 10ml.